in WordPress, www

Flere blogs hos DR

Jeg har tidligere beskrevet hvordan DR var begyndt at oprette blogs til deres værter. Nu har DR oprettet et desideret blog-site på blogs.dr.dk (bemærk subdomænet, noget man ellers ikke ser hos DR).

Det kan dog undre at de “oprindelige” DR-blogs dem hos TV AVISEN og Aftenshowet (fungerer ikke i skrivende stund), ikke figurere på den nye blog-oversigt. Dette hænger sandsynligvis sammen med at de nye blogs benytter et andet system. De nye blogs benytter ASP.NET hvorimod de “oprindelige” benytter WordPress, som som bekendt er kodet i PHP. Man kan undre sig over at de vælger to forskellige systemer, det virker lidt som om hele blog-projektet ikke har været særlig gennemtænkt. Og hvorfor mon de er gået væk fra WordPress? WordPress MU må da kunne opfylde deres behov

  1. Jeg har undret mig over det samme, men endnu ikke fundet noget rigtig god grund til at de skulle ændre platform. Men det nye system ser nu også meget lækkert ud…

  2. Som webmaster på aftenshowet, kan jeg fortælle at det “gamle” wordpress system ikke passer i DR’s cms system. Det er lavet med tape og lim, for at tilpasse DRs cms. Det nye var simpelthen ikke klar, da det blev besluttet at nu skulle DR altså blogge. Der er derfor!

  3. Ok, så fik vi jo det på plads :D. Det er da ganske forståeligt at i foretrækker noget der let kan integreres i det eksisterende.

    Og så er det endnu en gang lækkert at se at folk hos DR tager sig tid til at besvare folkets brægen :)

Comments are closed.