in Personligt, Verden udenfor, WordPress, www

Endnu en mail fra DR

Jeg har modtaget endnu en mail fra DR (jeg skrev tilbage for at sikre mig, at ingen havde noget imod, at jeg citerede den forrige mail), i forbindelse med deres nye TV AVIS-blogs. Mailen besvare flere spørgsmål stillet her på min blog, på shevy.dk samt på ByteMe-bloggen på ing.dk.

Mailen lyder som følger:

Hej Søren m.fl.

Det er helt ok, at du citerer mig på bloggen. Jeg vil dog gerne tillade mig, at komme med en lidt mere fyldestgørende forklaring – også set i lyset af de seneste kommentarer og spekulationer der har været på blogosfæren.
Jeg har desuden tilladt mig at sætte René (shevy.dk, red.) og Lars (ing.dk/byteme, red.) på som CC, da de også har skrevet om DR Blogs og fortjener en forklaring.

– Skjuler DR, at de bruger open source?
* Vi skjuler det ikke, ej heller reklamerer vi med det. Vi har ikke noget imod Open Source, men vi forsøger bare at integrere vores WP blog så godt som muligt med vores eksisterende site. Det er en løbende proces, og derfor opleves der måske nogle mærkelige løsninger ind imellem. Disse fjer kan på blogosfæren hurtigt blive til flere høns.

– DR har valgt at gå væk fra den typiske permalinkstruktur og bruger popups til kommentarer.
* Vi har ikke valgt det, men har været nødt til at acceptere kompromiser i nogle tilfælde. Igen skyldes dette måden, hvorpå bloggen integreres i vores CMS.

– 2.0.2…
* Ja, det er ikke den nyeste version. Jeg startede på at arbejde med WP integration tilbage i marts måned i år, og har haft det som et on/off projekt siden da. Der er, som flere også har bemærket, lavet en del om i den oprindelige kode. Jeg vil gerne opgradere til en nyere version, men det kræver en del omprogrammering. Det er ikke manglende lyst til nyere versioner, snarere mangel på tid der er forhindringen.

– Oversættelse/sprogbrug
* Højeste prioritet har været, at blive færdig til tiden og lære værterne de basale blog-færdigheder. Vi gav dem formen og overlod indholdet til dem selv. Al respekt til Renés arbejde med oversættelsen, men jeg har bare ikke haft tiden til at få alle de danske begreber på plads på bloggen, og meldt ud til værterne inden lanceringen.

Håber det svarede på dine, og blogosfærens spørgsmål.
Du er velkommen til at lægge besvarelsen ud – evt erstatte den forrige.
[…]

Tak til jer alle for de mange gode indspark om vores blogs.

Mvh
Lukas Lunow

Jeg har valgt at skrive endnu et indlæg her på bloggen, fordi jeg synes at andre også vil kunne have gavn af denne mail.

Igen må jeg sige, at jeg er imponeret over den tid og energi der bliver brugt på, at give svar, til folk som kommer med feedback!

At I ikke skilter med at I bruger WordPress, gør mig ikke det store. Dem der ved hvad hvad WordPress er skal nok finde ud af det under alle omstændigheder – som det jo kan ses :).

Jeg kan sagtens forstå at det har været nødvendigt, at lave en del ændringer for at implementere WP i dr.dk. Jeg har bare noget med pop-up-vinduer :P. Og et stort problem er det jo heller ikke :) – det fungere jo, og folk kan finde ud af at bruge det.

Med al modificeringen kan jeg også sagtens forstå, at I har valgt ikke at opgradere, det lyder til at det mildest talt ville være et helvede.

Med hensyn til den danske sprogbrug, så er det jo heldigvis ting som er forholdsvis lette at få rettet op på :).

Det var alt herfra i denne omgang!