in Software, www

Mind map over Android-apps

Der er blevet lavet uendeligt mange lister over “de bedste apps til Android”. Alle disse lister har i mine øjne et kæmpe problem, nemlig det, at det er utrolig individuelt, hvad der er “de bedste apps”, så derfor bliver disse lister let utroligt ensidede eller også bare en opremsning af de mest populære apps, som mange alligevel kender i forvejen. Det samme problem opstår let, når man bliver spurgt om, hvilke Android-apps man vil anbefale.

Forleden faldt jeg over noget ganske interessant på Twitter. Jacob Saaby Nielsen tweetede et link til et mind map over gode Android-apps, som i bedste Wiki-stil kan redigeres af alle. Det er godt tænkt! I stedet for en liste lavet af en eller anden kan vi nu i fællesskab dele de apps, vi  synes allerbedst om!

Uddrag af mind map over Android-apps

Uddrag af mind map over Android-apps

At anvende et mind map er faktisk en rigtig god idé. Jeg synes, at det umiddelbart skaber mere overskuelighed og meget mere frihed i forhold til en almindelig liste og det gør det nemt at kategorisere apps. En kritikpunkt kan være at det er svært, at komme  med en fyldig beskrivelse af de enkelte apps, men det er nu ikke noget jeg har oplevet som en stor ulempe. Heldigvis har mange apps sigende navne og når der bliver inkluderet et link til en af de mange webinterfaces til Android Market kan man hurtigt får adgang til yderligere information.

Hvis du har en Android-telefon, vil jeg klart anbefale dig at kigge forbi dette mind map og tilføj gerne de apps du synes mangler, så vi andre også kan få glæde af dem! Men pas på! Jeg er næsten blevet afhængig af spillet Flight Director efter at have fundet det gennem mind map’et :).

Comments are closed.