in www

Så blev der afsagt dom i sagen om The Pirate Bay

I dag blev der afsagt dom i sagen med de fire mænd som er tiltalt i sagen om The Pirate Bay. De blev alle erklæret skyldige i at tilgængeliggøre copyrightbeskyttet materiale.

Og så er film- og pladebranchen sikkert glade. Og det er trist, for hold da op hvor er de nogle naive fjolser! Jeg orker ikke at skulle til at skrive et langt indlæg om hvorfor jeg mener det. I stedet vil jeg henvise til en fremragende artikel, som Øyvind Solstad fra NRKbeta har skrevet.

Og så er det også værd at nævne at det sidste ord bestemt ikke er sagt i denne sag. Dommen applleres, og så er det ikke til at vide hvad der sker.

  1. Rigtig god artikel…
    Jeg synes ikke at vi skal til at diskutere holdninger til piratkopiering, men jeg vil dog give dig ret i, at film- og pladebranchen er pænt naive, hvis de tror at dette vil sætte en stopper for den ulovlige fildeling…

  2. Ja, Øyvind har helt sikkert nogle gode argumenter. Jeg kan dog rigtig godt lide at du har valgt at tagge indlægget med sindsyge-idioter.

  3. Haha, ja Jonas, det var mest i sjov, det med sindsyge-idioter :)

    Og det er helt rigtigt Christian, at det ikke handler om holdning til piratkopiering, men simpelthen om film- og musikbranchens forfejlede forretningsstrategier.

  4. Det er jeg enig med dig i, Frank. Som Øyvind også er inde på i sin artikel, så er det største problem i hele denne sag, branchens manglende evne/vilje til at tilpasse sig verden i dag – en verden som på mange måder er blevet mindre på grund af www.

Comments are closed.