in spiri.dk, www

Jeg er glad for Site5!

For lidt over en måned siden skrev jeg at jeg var begyndt at bruge Site5 som webhost. Den gang skrev at jeg foreløbigt var godt tilfreds, og det er jeg stadigvæk!

En af grundene til at jeg blevet træt af Gigahost, som jeg var hostet hos før, var at jeg havde oplevet en del nedetid som der aldrig rigtig kom forklaring på. Det er en helt anden sag hos Site5. I løbet af den halvanden måned, jeg efterhånden har været hostet hos Site5, har jeg oplevet ca. 30 minutters nedetid, i én blok.

Nedetid er selvfølgelig altid en træls ting, men det er samtidig også noget som er svært at garderer sig fuldstændig imod. Og jeg har bestemt heller ingen forventninger om et webhotel med 100 % oppetid. Faktisk vil jeg rose Site5 for den nedetid jeg har oplevet. Tilfældigvis opdagede jeg selv at spiri.dk var nede, jeg har ellers også sitet overvåget med basicstate.com og Are My Sites Up?. At jeg selv opdagede var faktisk heldigt, for det gav mig mulighed for at se hvordan Site5 håndterede situationen.

Jeg loggede ind i deres kundecenter, og kiggede under deres driftsstatus. Omkring 5-7 minutter efter at jeg havde opdaget at mit site var nede (jeg må have fanget det lige da det gik ned), lå der en besked i om at der var problemet hos en udbyder, og at der blev arbejdet på at få tingene tilbage til normaltilstanden. Det synes jeg er god service! Bare det at man har en fornemmelse af, at de rent faktisk er klar over at der er problemer er betryggende. Derudover kom der løbende opdateringer efterhånden som situationen udviklede sig.

Derudover tilbyder Site5 en del flere ting, end hvad jeg har oplevet hos de hosts jeg tidligere har været hostet hos. Foruden PHP er det fx muligt at bruge CGI, Perl, Python og Ruby on Rails. Desuden har man også mere kontrol over sin del af serveren (jeg bruger deres shared løsning). Som et eksempel på dette kan jeg nævne en lille ting som at man har fuldstændig frihed til at vælge hvilken placering subdomæner skal pege på.

Af andre plusser kan nævnes at man har shell-adgang, så man kan bruge SFTP som er mere sikkert end FTP. Man kan også oprette flere FTP-konti (dog ikke SFTP), som man kan give adgang til bestemte dele af serveren.

Det er naturligvis også værd at nævne at Site5 er lidt dyrere end fx Gigahost, men man får også noget mere for pengene. Hvis du skulle have lyst til at bruge Site5, så kan du støtte mig ved at bruge mit affiliate-link:

120x60-2

 1. Bruger du det egentligt til andet end spiri.dk??? tænker på din pladsmængde og pris ifht. andre steder :)

 2. Hej,

  Jeg vil bare lige også give min anbefaling til site5, jeg har selv brugt det i over 1 år med flere sider, og selvfølgelig har de også nede tider.

  Men jeg syntes at deres support er hel kanon, hver gang man kontakter dem får man hurtig svar og de er meget hjælpsomme med mange ting.

  Så også en klar anbefaling af site5 herfra.

 3. Og endnu en tilfreds Site5 bruger. Har netop konsolideret flere Site5 konti til én “samlet” og selv dét er Site5 brugervenlige med at få styr på (regnskabsmæssigt that is – det tekniske klarede jeg selv).

  Og som noget sjældent kan man logge på med SSH – det er ikke tit man må det på en shard hosting løsning.

  Og i modsætning til fx Siteground (som også har gode produkter+priser), så er Site5 temmelig ligelade med hvad du bruger pladsen til.

 4. Jeg har nogle sider kørende hos Unoeuro, kan klart anbefales, hvis nogen mangler en billig udbyder

 5. Jeg er yderst tilfreds med Site5. Jeg har haft deres reseller løsning i et par år og det kører altså super.
  Synes der er meget lidt nedetid og jeg hører ikke om udfald fra mine kunder :-)

Comments are closed.