in spiri.dk, www

Redesign og Intense Debate

Så blev bloggen redesignet endnu engang. Jeg har valgt et mere klassisk “blog-look” denne gang. Tja, jeg ved ikke om der er så meget andet at sige. Jeg ville gerne have det lidt lyst, og det synes jeg egentlig også at det er blevet :). Der er måske en par ting der skal justeres hist og her, og det må jeg jo så se om jeg kan få gjort :).

En anden ting, som er værd at nævne er at jeg har valgt at implementerer kommentarsystemet fra Intense Debate. Det er jo vældig smart, det betyder bl.a. at man nu kan kommenterer via sit Twitter-login (OAuth) eller Facebook Connect.

  1. Det ser godt ud, og sign-in med Twitter er smart. Hvis jeg må give et enkelt stykke kritik af designet, så synes jeg, du skulle flytte teksten "Søren Hugger Møllers blog" i headeren lidt nedad. Der er lige lovlig lidt luft over det for min smag.

  2. Nu har jeg i hvert fald lavet lidt luft over "logoet", som Mikkel foreslog, det er bedre :).

    Whitespace andre steder, tja, det ved jeg såmænd ikke, men det kan da være jeg finder på noget, som jeg kan rette lidt på :).

  3. Jeg syntes egentlig det er blevet meget godt. Jeg kan godt li' farverne, og Intense Debates farver skiller sig ikke alt for meget ud i forhold til resten af designet…

    Det er da forresten egentlig meget smart det der Intense Debate, det kunne være man skulle kigge lidt på det. Nå, det bliver først engang i næste uge, nu skal jeg i skoven :-D

  4. Ja, Intense Debate er ikke så tosset! Der er også mulighed for at ændre udseendet en dle tror jeg. man har i hvert fald mulighed for at linke til et eksternt stylesheet, men det er ikke noget jeg lige har prøvet at arbejde med (endnu).

    Jeg undrer mig dog over, at ens Twitter-avatar ikke kommer med når man kommenterer via sin Twitter-profil.

Comments are closed.