in Software, Underholdning, www

Endelig er der mere DRM-fri musik i iTunes!

Hvor var det fedt at høre, at der langt om længe kom flere DRM-fri sange til iTunes! Det er vist ikke hele kataloget, men der er i hvert fald allerede mange flere iTunes Plus-sange i iTunes Store.

Jeg har længe principielt nægtet at købe DRM-beskyttet musik, og mens amerikanerne og briterne har haft gode muligheder, for at få lov til rent faktisk at købe musikken, har vi i Danmark – og meget af resten af verden – måttes nøjes med et forholdsvis begrænset udvalg.

Men nu er det slut! Woohoo!

  1. Som jeg forstod det, så er det de 8 mio. af sangene der er DRM-frie fra i går, mens de sidste 2 mio. vil følge efter indenfor ikke så lang tid, forhåbentlig i løbet af foråret.

    Tilgengæld var resten af keynoten en lidt tynd omgang, og man kan mistænke dem for kun at have taget 17″-MB Pro’en med kun for at fylde ud. Den annoncerede Steve Jobs jo allerede i oktober, så det er begrænset hvor meget nyhed der var over den… ud over batteritiden.

  2. Ja, Simon, det tror jeg faktisk at du har ret i. Jeg forstod ikke helt hvad de mente, men det su siger giver fin mening.

    Og ja, resten var ret kedelig. Over en time med iWork og iLife… Boring. Og 17″ MBP var jo lækket helt korrekt, så ingen overraskelse der. Generelt er det blevet lidt kedeligt efter rygte-sitesne er blevet så gode til at gætte rigtigt.

Comments are closed.