in spiri.dk

Ud med IntenseDebate og ind med Disqus

Da jeg senest redesignede bloggen, valgte jeg også at integrere kommentarsystemet IntenseDebate. På det seneste har jeg dog oplevet en del problemer med IntenseDebate, hovedsagligt i form af kommentarer, som simpelthen forsvinder fra bloggen – de er ganske vist synelige i andre dele af systemet, men det er jo ikke til megen gavn.

Jeg har haft kontakt til IntenseDebate support, men de har efter min anden henvendelse (en uddybning fra mig, som svar på en henvendelse fra dem) valgt at ignorere mig. Nu, efter knap en uge uden svar fra supporten, har jeg så valgt at droppe IntenseDebate.

spiri.dk bruger nu Disqus Comments. Disqus indeholder mange af de samme funktioner som IntenseDebate, det er således stadig muligt at kommenterer via Facebook Connect og Twitter OAuth.

Skiftet har betydet at de kommentar, som har manglet nu skulle være tilbage. Desværre har det også betydet at der er sket lidt rod med nogle navne, som indeholder fx ø (som fx Søren Hugger Møller…), men det må vi bare leve med :).

 1. Det er jeg ked af at du har valgt. Disqus supporterer ikke FF addon'et “easyComment” der let lader dig udfylde navn, email og website. Dvs. det skal tastes (hvilket jeg personligt ikke gider bruge tid på hvis jeg kan undgå det). Øv :(

  Kan muligvis løses ved at tilmelde sig Disqus, men det vil jeg ikke tvinges til.

 2. Hmm, ja det kan jeg godt forstå du er træt af. Jeg kender ikke det plugin, men mystisk at Disqus ikke virkermed det hvis IntenseDebate gør. Også dumt at Disqus ikke bare husker de oplysninger man har indtastet, som anonym.

 3. Den huskede det i dette tilfælde, men det gælder naturligvis ikke når man kommer forbi en ny blog.

  Måske er det bare mig, men jeg har set mig sur på deres “service” og undgår helst blogs der bruger det.
  Men jeg er da nysgerrig efter at høre hvorfor du overholdet vil have det på bloggen? Hvad er fordelen?

 4. Det er sådan set et godt spørgsmål. Jeg tror egentlig en af de grundlæggende idér med Disqus og ID var at det ville være smart at kunne følge al sin kommentaraktivitet ét sted – luften fiser selvfølgelig lidt af den ballon når der nu opstår flere og flere services, som gør det samme…

  Noget af det som jeg godt kan lide er de indbyggede funktioner, fx OpenID, Faceboo Connect og Twitter-login.

  Indtil videre er der et par småproblemer med Disqus, fx er den “danske” udgave, ikke særlig god… Så måske ender jeg med helt at droppe eksterne systemer – jeg ved det ikke, det er lidt et eksperiment :)

Comments are closed.