in www

Når anti-pirater bliver pirater

Online-tv-netværket Revision3 blev i weekenden ramt af et såkaldt DoS-angreb, hvilket betød et hele deres site gik ned. Nu har det vist sig at det er et firma kaldet Media Defender, som stod bag angrebet. Media Defender er en anti-pirat-virksomhed, som kæmper mod ulovlig fildeling. Og apropos fildeling så var det faktisk Revision3s torrent-tracker som var kernen i angrebet. En tracker som udelukkende bliver bruget til distribution af Revision3s programmer.

Det viser sig tilsyneladende, at der har været en bagdør ind i Revision3’s tracker, hvilket Media Defender har udnyttet til at distribuere deres egne torrents (falske piratkopier formoder jeg). Ja, Media Defender brugte, uden på nogen måde at have fået lov, et firmas servere til at hoste deres eget indhold.

Revision3 opdagede at der var torrents som ikek var deres, og de fik lukket hullet. Dette resulterede så åbenbart i at Media Defenders servere startede et DoS-angreb på Revision3…

DoS-angreb er ulovlige. Dette var bare en hurtig oprisning af historien. Læs det hele hos Revision3! og Digg det!

Nå, jeg burde jo egentlig være i gang med eksamenslæsningen. Men dette her var simpelthen så fucked up at det måtte blogges.