in Underholdning, Verden udenfor

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Jeg beklager at jeg endnu ikke har fået skrevet noget om GTA IV. Men det er simpelthen så godt et spil, at der ikke er tid til at skrive! Så i mellemtiden, må I nøjes med min mening om Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, som jeg netop har set her til aften. Det bliver bare ganske kort hvad jeg mener (jeg skal spille GTA IV :D).

Fed film! Sådan, det var det. Kort om hvad jeg mener!

Ok, så. Jeg skal nok gå lidt dybere.

Men helt ærligt, så er der ikke så meget andet at ige end at det er en fed film, som jeg klart vil anbefale enhver Indy-fan. Og det kommer fra mig, som er temmelig nybagt Indy-fan – jeg har først set de tre første film i år, hvor jeg fik skaffet mig dem på DVD.

Nå tilbage til filmen. Harrison Ford er for fed! Virkelig imponerende som han spiller, på trods af sin efterhånden lidt høje alder.

Filmen er fuld af gags, humor og action, som det sig hør og bør i en Indiana Jones-film. Men nu skal jeg jo passe på at jeg ikke røber for meget – ingen spoilers!

Uden at spolere noget tror jeg dog godt at jeg kan sige at filmen indeholder nogle ret overraskende elementer!, som gør den ret forskellig fra de tidligere film!

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull er helt klart en film der er værd at se. Om den er bedre end de tre første ved jeg ikke rigtig, men værd at se, det er den!

  1. Synes personligt ikke at den føles som en rigtig indy-film… Så de tre gamle umiddelbart før at jeg så den nye, og der var en helt anden “stemning” i den nye. Synes sådan set at hele plottet var ret tamt og uden sammnligning med de gamle film.
    Men respekt for, at hr. Ford, stadig kan lave film!

    Nu skal det ikke forstås sådan, at jeg synes det er en dårlig film. Jeg synes bare ikke at den passer sammen med de gamle

  2. Som sagt er jeg jo ikke rigtig “old school” Indy-fan, men jeg synes altså at der var Indy-stemning :)

    Jeg er dog helt enig i at plottet var… hmm, specielt. Det virkede mere overnaturligt end de tidligere (ikke at de var naturligere, men alligevel).

Comments are closed.