in Underholdning, Verden udenfor

Farvel HD DVD

Tilføjet 19/2 11:10: Det er nu officielt!

Oprindeligt indlæg:
Selvom 2008 kun er helvanden måned gammel har det allerede været et turbulent år for HD DVD. Først på året meddelte Warner Bros. at de ville udgive eksklusivt på Blu-ray, hvilket førte til at HD DVD-folkene aflyste deres pressekonference på CES-messen.

Nu går der så stærke rygter om, at Toshiba har planer om at droppe formatet. Det er jo glædeligt nyt. Det siger jeg ikke fordi jeg er Blu-ray-fan, men simpelthen fordi alle er bedre tjent med ét enkelt format. For mig spiller det ingen rolle hvilket fromat der vinder, bare at af dem gør. Og det ser så ud til at være Blu-ray.

  1. Forstår ikke hvorfor de har spyttet penge efter det så længe.. Jeg læste mig frem til for ½ år siden, at HD DVD aldrig ville gå hele vejen, fordi der allerede var så mange der satsede på Blu-Ray.. Men rart at man nu ved hvad man skal smide sine penge efter.. Surt hvis man har købt en HD DVD afspiller!

Comments are closed.

Webmentions

  • Nyt legetøj — spiri.dk — Søren Hugger Møllers blog 19. februar 2008

    […] Jeg var faktisk ret sikker på, at jeg ikke ville have en PS3. Men alligevel endte det med sådan en. Det endelige dødsstød til HD DVD var nok en medvirkende faktor. Jeg har ikke villet have en HD-afspiller før der kun var et format, […]