in WordPress, www

WordPress kan sagtens bruges til andet end en blog!

Douglas Campbell har lavet en fremragende liste over websites, som bruger WordPress til at administrere mere end “bare” en blog. Derudover har han også links til berømtheder og store firmaer, som bruger WordPress. Derudover linker han til welovewp.com, som også lister en lang række WordPress-sites.

Det er en rigtig lækker liste som på en rigtig gode måde, viser hvor stort et potentiale WordPress har, hvis det udnyttes ordentligt!

  1. Et rigtig godt eksempel på, at WordPress ikke nødvendigvis kun kan bruges til blogs er http://www.ideoffensiv.dk, som er Skanderborg Kommunes forsøg, på at få gjort Skanderborg til en bedre by. Den måde er der vist ikke mange, der har tænkt at bruge WordPress på.

  2. Wow, det ser da rigtig godt ud! Godt med et dansk eksempel på at WP’s muligheder!

    Og fedt at se at Skanderborg kommune bruger WP :).

  3. Hej Simon og Søren,

    godt at mærke jeres begejstring. Jeg kan se at du er fra Skanderborg, Simon. Sig til dine lærere at du gerne vil med til den store begivenhed den 30. august, hvor hele byen gerne skulle idéudvikle sammen. For alle jer der går i skole foregår det ude på gymnasiet, handelsskolen og Niels Ebbesens Skole.

Comments are closed.