in spiri.dk, www

Redesign

Så er det igen blevet tid til et redesign af spiri.dk. Jeg har valgt at prøve noget lidt anderledes end den klassiske blog-stil, med en sidebar ved siden af indholdet.

Jeg har i stedet valgt at have to sidebars, en global som har det samme indhold på alle siderne, og en lokal som har skiftende indhold, afhængig af hvilken side man befinder sig på.

Jeg har også valgt at have fixed header. Jeg har dog ikke orket at forsøge at få det til at virke i IE6, men det er testet, og virker, i Firefox 2, Opera 9.10 og IE7. Der er dog et lille problem med menuen i IE7, det er ikke lykkedes mig at fixe det endnu, men jeg skal selvfølgelig kigge på det.

Der vil nok være enkelte små fejl og mangler de første par dage, men jeg regner med at få det hel fixet hurtigst muligt.

 1. Hold da op, det var da anderledes end noget vi har set før. :D

  Jeg synes det er sejt du har brudt 800×600 barrieren (smart idé med dobbeltsidebars) og så er der da også nogle interessante elementer i designet, overskrifterne der hopper ud og ikke mindst farverne.
  Er dog ikke særlig vild med baggrunden, jeg synes den distraherer læsningen alt for meget. Meh, måske er det noget man skal vænne sig til?

  Nå, skål for nyt design i det mindste!

 2. Jah, det er væsentligt anderledes end det jeg har lavet før! Både farverne og opbygningen. Jeg er som sagt, selv rigtig godt tilfreds med resultatet.

  Hvis folk køre 800×600 må de se at komme ind i det 21. årtusinde… Og under alle omstændighedder ligger min læserskare (hvis jeg da har en sådan :P) nok ikke i det felt hvor der er flest 800×600-brugere :)

  Det kan godt være at du har ret mht. baggrunden, men jeg vil lige se tiden an.

 3. Okay design, det ligner bare det stadig er på test stadiet.

  Er det meningen kommentar felter og overskifter skal vælte ud? Menuen virker heller ikke færdig, baggrunden er irriterende at læse på.

  Ellers god ide og flotte farver.

 4. Ja, det er meningen at overskrifter og kommentarer stikker ud over siden :)

  Jegved godt at baggrunden nok ikke er helt optimal, jeg har prøvet at gøre den grå lidt lysere, men det kan godt være at jeg skal prøve noget andet…

  Hvad mener du med at menuen ikke virker færdig?

 5. Ja, det er da anderledes..

  Synes det er meget “modigt”, men jeg synes det er blevet for forvirrende.. Det tog mig lige lidt tid før jeg fattede hvad der var sket!
  Jeg holder mig selv til noget mere simpelt. Meget mere simpelt. Tjek mit nye design :D

 6. Hmm, hvad er det der gør det forvirrende?

  Jeg har ændret bagrunden, så den i hvertfald er mindre generende/forvirrende :)

 7. Synes der er kommet for mange ting i sidebaren lige ved siden af content..! Den kommer til at fange opmærksomheden i stedet for selve indholdet! Det er synd!

  jeg har lige omjusteret mit design lidt, og synes egentlig det er blevet en hel del bedre :D

Comments are closed.