in Personligt, Verden udenfor

Og sneen bliver bare ved

Snevejret får tilsyneladende ingen ende. Det sner igen temmelig kraftigt her i Aalborg, og igen i dag har jeg tilbragt dagen hjemme. Igen i dag har NT indstillet al kørsel med metro- og bybusser i Aalborg.

Det virker som om det bare bliver ved og ved, selvom meteorologerne siger at det holder op “i morgen”. Nu må vi se hvor længe det bliver ved. Men mon ikke det er holdt op efter weekenden?

  1. Jeg så lige vejret i går.. Det stopper ikke her efter weekenden.. Det er lige begyndt at sne igen her i Holstebro! Tror vi får en tur mere! Men du skal da ikke klage.. Vi har lige præcis så meget sne her i Holstebro, at det er koldt og vådt at tage nogen steder hen, men der er for lidt til at vi kan få fri fra skole.. Og når man sidder i en tysk-time her, så kunne man altså godt tænke sig bare at blive hjemme, og ikke få fravær for det :D

  2. Tja, det har også sneet her i Aalborg i dag. Det har dog ikke været noget det blev liggende. Så indtil videre er det blevet bedre og busserne er da også begyndt at køre igen – omend med forsinkelser.

Comments are closed.