in Software, www

Layoutet i ZENcast Organizer er fugly

Som tidligere nævnt lytter jeg til en del forskellige podcasts, og da jeg har en Creative musikafspiller (som jeg dog har præsetret at ødelægge) bruger jeg Creatives podcast-værktøj kaldet ZENcast Organizer.

Den seneste udgave indeholder et par ændringer, bl.a. synes jeg at det er blevet mere stabilt på Windows Vista -og det er jo rart. Men anyway, dette indlæg er ikke skrevet for at kommenterer på alle de nye features.

Nej, dette indlæg er faktisk en rant over, at en eller anden designer hos Creative skulle fyres eller måske bare have et ordentligt lag tæsk. Tjek dette screenshot:
ZENcast Organizer

Da jeg så det første gang var min første tanke “WTF!?”. Hvad sker der for Times New Roman og blå gradient baggrund?? Det minder om en eller anden FrontPage-hjemmeside. Til sammenligning ser vinduet således ud når en fil ikke afspilles:
ZENcast Organizer

Det er væsentligt pænere end det blå halløj de har haft gang i. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvad der er gået igennem hovederne på den, da de lavede denne opdatering! Jeg håber at de får lavet det om i en senere udgave.

  1. Jøsses for et layout, jeg ville fandme skamme mig hvis det var mig der stod bag det der. Pinligt Creative, det er en om’er!

  2. Hehe, jeg troede det var dem der havde lavet Podcasten, der havde designet det der først, så jeg kunne ikke se hvad du mente :D . Men føj for et *****-design, synes forresten også at ZENcast minder meget om iTunes :D

  3. Ja, det er rigtigt Peter. Det minder en del om iTunes – det er faktisk ikke særligt kønt, men det fungere godt :).

Comments are closed.