in Hardware, Personligt, Software, Verden udenfor, www

Hjemvendt fra CeBIT

I går aftes kom jeg hjem fra turen til CeBIT. Det var en rigtig fed tur! Jeg vil klart anbefale folk at tage derned hvis muligheden byder sig.

Vi tog afsted fredag aften, ankom lørdag morgen og kørte hjem igen søndag morgen. Det var rigtig dejligt med en overnatning, så man på den måde slap for to nætter i en bus. En anden fordel ved at overnatte, var at vi fik mulighed for at deltage i festen om aftenen, det var simpelthen vanvittigt, det ville jeg nødigt have gået glip af!

Det hele var overvældende stort, og vi nåede slet ikke at se det hele. Vi nåede dog rundt i alle hallerne, men der var meget vi ikke så. Som sagt var det en overvældende oplevelse. Der var simpelthen så meget og jeg aner ikke hvor langt jeg har gået i løbet af lørdagen, men mine ben var i hvertfald fuldstændig døde sidst på dagen.

CeBIT byder bl.a. på poser i lange baner, alle de større firmaer delte poser med deres logo på ud. Her havde Intel skudt papegøjen, da deres poser suverænt var de største, hvilket resulterede i at mange folk gik rundt med alle deres poser nede i en kæmpe Intel-pose. ud over poser blev der selvfølgelig delt diverse dingenoter ud. Jeg var faktisk overrasket over hvor få kuglepenne der var – jeg fik kun to med hjem. Tilgengæld fik jeg en masse andet ragelse, fx en mystisk Logitech-dims, nærmest amulet-agtig, med grønt lys i, et Commodore-svedbånd, en keyhanger, for bare at nævne et par stykker.

Om aftenen efter messen spiste vi aftensmad på en kæmpe restaurant som lå på messeområdet. Det var med øl i literkrus, musik fra bl.a. Alpen-Joes Hüttenpower (Best. Name. Ever.). Det var fuldstændig vanvittigt, folk dansede på bordene og bandt dugene sammen til lange guirlander. Som sagt ville det have været synd og skam at gå glip af det!

jeg tog nogle billeder, dog langtfra af alt det vi så, men det blev alligevel til 56 stk. De kan ses på Flickr.