in Underholdning, Verden udenfor

Hitman

Så har jeg set filmatiseringen af Hitman, som jo ellers først har dansk præmiere på fredag, den 30.

Grunden til at jeg har set den i dag, er at Prosa gav sine medlemmer mulighed for at komme til en gratis (ja, som i "det koster ingen penge"!), forforpræmiere (eller hvad det nu skal kaldes). Jeg er jo godt nok ikke den store filmanmelder, og jeg må indrømme at jeg aldrig har spillet Hitman-spillene i stor stil. Men at have Danmarks første anmeldelse, er jo noget man ikke vil gå glip af ;).

Anmeldelse er måske så meget sagt, men jeg vil da lige skrive et par ord om hvad jeg mener om filmen. Og jeg kan ligeså godt sige det med det samme: Den er fed! Den har godt nok fået fra middelmådige til direkte elendige anmeldelser, men jeg synes faktisk at det er et kig værd!

Som sagt har jeg ikke spillet spillene i stor stil, og jeg har således ingen anelse om hvorvidt filmen holder sig til historien i et af spillene, så vil undlade t vurderer filmen på det grundlag.

Som nogle anmeldere er inde på er det en meget voldelig film. Den indeholder en masse fede shootout-scener, og hvem kan sige nej til det?! OK, det er nok en drengerøvsfilm, men det er sgu også i orden :)

Comments are closed.