in Hardware, Software, Underholdning, www

Er Apple ved at blive for store?

Med introduktionen af de nye iPods, har Apple indført en række mærkværdige tiltag, som forringer brugeroplevelsen for brugere, som ikke er besat af Apple og så derfor tør våge, at anvende alternativer til Apples egen soft- og hardware.

Først kom det frem at de nye iPods TV-out-funktion kun kan bruges med Apples egne kabler, eller kabler fra enkelte certificerede tredjeparter.
Dernæst ser det ud til at Apple også har forhindret brug af anden software end iTunes, til overførsel af indhold til de nye iPods. Det betyder at Linux-brugere er banlyste.

Det virker for mig at se meget arrogant, og det tyder lidt på at Apple nu mener, at de har så stor en markedsandel at de kan tillade sig, at skide på deres brugere. Det er ikke god stil!

  1. Helt enig. Ret arrogant af Apple. Det er ikke længe siden jeg rodede med Ubuntu og Amarok, og dette program klare sig ganske udmærket i forhold til iTunes(Som jeg dog er gladere for)

  2. Jeg har aldrig brudt mig om Apple, men det bitchmove de lige lavede der, giver mig bestemt ikke lyst til at købe noget som helst de har lavet.

  3. Synes det er mærkeligt apple kan få lov til at gøre så det kun er via. Itunes man kan indføre musik og de faktisk banlyser andre virksomheder som gerne vil have deres musik program eller hvad skal man kalde det. Microsoft fik da bøde pga. det ?

Comments are closed.