in Software, Underholdning, www

3D Mailbox

Do you find dealing with email boring? Would your day be brighter if your email was rendered as characters in a SecondLife style universe, complete with spam eating sharks? Were you dropped on your head as a child? Introducing 3D Mailbox. #

Sådan indleder TechCrunch et indlæg om programmet 3D Mailbox, et program som tilsyneladende laver din e-mail-indbakke om til en 3D-verden… For det giver jo mening…

 1. Umiddelbart tænker jeg: “nej, tak” men et eller andet sted kan jeg godt se hvad det er de forsøger med dette software.
  Du ved jo sikkert godt at Second Life var en kæmpe succes, og jeg tror at det de forsøger med det her, er at efterligne Linden Labs.

  Ret mig endelig hvis jeg tager fejl…
  Har du afprøvet softwaren, eller kommenterer du bare på reklamen?

  -Brian Ikast

 2. Da jeg skrev indlægget havde jeg ikke prøvet programmet. Efterfølgende blev jeg dog nødt til at prøve det, selvom jeg synes at det er dybt absurd :).
  Det lykkedes dog aldrig for mig at få det til at fungerer. Jeg kunne ganskevist få vist de mails jeg havde, men de optrådte ikke som personer i 3d-verdenen.

  Jeg tror at du har ret i at de forsøger at efterligne Second Life. Jeg tror dog ikke at det holder – hvilket alle på internettet, tilsyneladende er enige med mig i :).

Comments are closed.