in Underholdning, Verden udenfor, www

Cars

I weekenden så jeg Disney/Pixar-filmen Cars, eller Biler som den er blevet døbt på dansk. Filmen kan beskrives med et enkelt ord:

GENIAL!

Det er uden tvivl den bedste animationsfilm jeg har set. Anmationerne er noget af det flotteste jeg har set, og den er utrolig underholdende oven i købet.


Jeg vil klart anbefale alle at se dette mesterværk, en interesser for biler skader selvfølgelig ikke, men jeg tror nu også, at man vil finde den underholdende, hvis man ikke er den store bilfanatiker.

Jeg så filmen med dansk tale, hvilket var lidt en skam. Film skal jo helst ses på original sproget. De danske stemmer var nu ret gode i dette tilfælde og det er da ganske cool at Tom Kristensen er med :).

I originalversionen er det også ægte racerkører der lægger stememr til racerbilerne, det er dog kun Tom K der er blevet plads til i den danske version.

En ting jeg var lidt ked af var ayt jeg gik glip af Michael Schumacher som en Ferrari som optræder i filmen.

Se trailere.

 1. Hejsa,

  Jeg er helt enig i, at filmen er genial. Humor på et meget højt plan, krydret med et meget flot og levende univers.

  Jeg er dog helt uening med din kommentar til sproget. Den danske oversættelse er, efter min mening, eminent. Der går ikke noget af filmen fordi den er på dansk.

  C

 2. Jeg er skam helt enig i at de danske stemmer er rigtig gode, beklager hvis det ikke fremgik klart nok af indlægget :)

  Jeg synes bare, at lige meget hvor gode de danske stemmer, så er det altså noget andet at se film på originalsproget.
  Men jeg skal stensikkert have denne film på DVD, så jeg der får jeg jo mulighed for at se den med engelsk tale :).

 3. Word! Jeg var langsom, så var kun inde og se den i går, men jeg synes stadig den var vildt fed. Mange folk jeg har snakket med synes at historien ikke er særlig god, jeg synes netop historien er noget af det bedste ved filmen.

 4. Jeg synes bestemt heller ikke at historien er dårlig!

  Alt ved denne film er simpelthen superfedt!

Comments are closed.