in Personligt, Underholdning, Verden udenfor

Jeg har købt en pude!

Det er nemlig det jeg har. Jeg har købt mig en Throwboy “throw pillow”. Jeg ved ikke lige hvad man bør kalde en “throw pillow” på dansk. Kastepude lyder ikke rigtig godt. Minipude, eller pyntepude, måske?

Uanset hvad man vælger at kalde den, så har jeg købt en. Nærmere bestemt har jeg købt en af Throwboys Icons-puder, nemlig Finder. Throwboy laver altså nørdede puder! Det er så sejt! De er håndsyede (af og til livestreames der fra “fabrikken”) og i rigtig god fleece-kvalitet.

Icons-sættet indeholder en lang række ikoner fra Mac OS X (Finder er hvad der svarer til Windows Stifinder), og er derfor nok hovedsagligt rettet mod Apple-brugere/-fans. Throwboy laver dog også en række mere generelt nørdede puder, og lige nu sidder jeg og har lyst til at bestille en “FTW”-chatpude :).

Som nævnt har jeg købt en Finder-ikonpude, som kan ses herunder:

Min Throwboy Finder-pude

Min Throwboy Finder-pude

Jeg er virkelig vild med den. Den er ikke specielt brugbar, men den er morsom og charmerende og af rigtig høj kvalitet!

Hvis du endnu ikke har en Throwboy-pude, så se at komme i gang med at bestille en. Enhver nørd bør eje mindst én :)!

Til allersidst er her lige en video af Chris Pirillo der besøger Throwboy-“fabrikken”:

  1. Har også selv i længere tid gået rundt og overvejet om det var noget der skulle investeres penge i. Men som du selv er inde på er de ikke særlig brugebar så det har holdt mig tilbage fra, at købe en til hjemmet. Men du må lige komme med en “anmeldelse” af den, med så og så mange stjerne er den til at sove på, udseendsmæssigt osv ;)

  2. Hehe, Kim, jeg ved ikke hvor god den vil være at sove på, den er trods alt ret lille. Jeg nøjes med at have den stående i en stol til pynt :). På alle andre punkter vil jeg dog give den topkarakter, den er rigtig flot og kvaliteten virker rigtig god.

    Mikael: FTW står for “For The Win” :)

  3. Jah, det er sikkert der det er opstået. Det bruges også til at indikere at noget er rigtig fedt – fx “Coca-Cola FTW”.

    Det kan åbenbart også betyde “Fuck the What?” ifølge Wiktionary, som en mere direkte modsætning af WTF. Den brug har jeg dog aldrig hørt/set.

  4. “implies increased confusion”…. den har jeg sq heller hørt før. Men den tror jeg at jeg skal til at bruge lidt oftere ;)

  5. OKay, ftw kan betyde to ting, =For the win, er den mere MMORPG brugte stil, siden hvis man laver noget rigtig stort, også siger for the win. Ellers er der den mere, “emo” bruge, stil som hedder Fuck the world. :

Comments are closed.