in Underholdning, Verden udenfor, www

Google Street View er på vej til Danmark

Google er i dag begyndt, at sende deres Street View-biler på gaden i København, Århus og Odense. Så hvis du bor i en af de tre byer, er det bare med at komme ud på gaden og spejde efter bilerne :)!

Der er endnu ikke en fast dato, for hvornår billederne bliver tilgængelige i Google Maps og Google Earth, men ifølge Politiken vil det ske “meget hurtigt”.

Henrik Føhns fra Harddisken på P1 har fået et billede af en af Street View-bilerne, som er en udenlandsk indregistreret Opel Astra, men kameraet på taget skulle være nok til at kunne genkende de andre, hvis de ikke er af samme mærke og model.

En af de biler, som Google bruger til at optage Street View-billeder i Danmark

En af de biler, som Google bruger til at optage Street View-billeder i Danmark

Jeg ser frem til at bilerne kommer et smut til Aalborg :).

  1. “Der er endnu ikke en fast dato, for hvornår billederne bliver tilgængelige i Google Maps og Google Earth, men ifølge Politiken vil det ske “meget hurtigt”.”

    Haha joke. Meget hurtigt? nu er der gået 8 måneder og vi har ikke set bare et sted det kan lade sig gøre i Danmark.
    Ved servicen er gratis i DK men at sige den kommer i så god tid er dumt når vi intet resultat ser, især for os der går og venter på at kunne benytte alle disse lækre funktioner og blive fri for at betale for opdateringer af kort osv.

    :) Keep up the good work google :)

Comments are closed.

Webmentions

  • Så kom Google Street View til Danmark 10. december 2009

    […] løbet af sidste år var Googles Street View-biler på gaderne i Danmark. Fra i dag er det muligt at se Googles billeder af de danske gader og veje. Googles lancering […]