in Verden udenfor, www

CNN og Facebook ruller

Klokken er nu godt 8.15 amerikansk østkysttid, hvilket vil sige at CNN og Facebooks onlinedækning officielt er gået i gang. De har dog været i gang et godt stykke tid før klokken 8. Men nu er det officielle indsættelsesdækning altså i gang!

Jeg er helt vidt med det projekt CNN og Facebook har gang i! Det er en fantastisk udvikling indenfor TV. Foruden integrationen af Facebook, synes jeg også det er værd at bemærke, hvor godt CNN’s livestream teknisk er skruet sammen. Jeg ser i øjeblikket CNN live over nettet sammen med jeg ved ikke hvor mange andre mennesker. Og jeg ser det i Firefox på min MacBook Pro. Hvor kunne den danske TV-industri dog lære noget af det her!

Her er et screenshot af CNN’s web-afspiller, med Facebook-integrationen:

Screenshot af CNN's liveafspiller

Som det ses er der fire forskellige videostreams at vælge imellem. Der er hovedstreamen samt tre bistreams som hovedsagligt er uden lyd. Til højre findes selve Facebook-integrationen hvor der kan vælges mellem to tabs. En fom indeholder statusopdateringer fra alle Facebook-brugere som ser CNN, og en som indeholder dine Facebook-venners statusopdateringer.

Lars K Jensen har også taget et kig på CNN og Facebooks dækning.