in Software, Underholdning

Spore Creature Creator

EA frigav for et par dage siden Spore Creature Creator, som er en lille del af den endelige Spore-spil. Der kan downloades en gratis demoversion af Creature Creator, og den fulde version kan købes for 45 kr. 40 kr. (som trækkes fra ved et evt. køb af Spore).

En ting som er værd at bide mærke i, er at spillet både kommer til Windows og Mac!

For dem der ikke kender Spore, kan jeg lige kort fortælle at det er en spil, som går ud på at udvikle et væsen, gennem forskellige stadier. Creature Creator giver mulighed for at skabe væsener på et rimelig fremskredet stadie.

Spore Creature Creator indeholder en funktion der gåør det muglit at optage en video af ens væsen, og uploade den direkte til YouTube. Det har jeg gjort, og her er en lille video af mit første væsen (lavet med demoen):

Jeg har valgt at kalde ham Captain Obvious. et eller andet skulle han jo hedde :).

Smid endelig links til videoer af jeres væsener i kommentarene!

Opdatering kl. 19:37: Så har jeg leget lidt mere og fået skabt “Junior”:

https://www.youtube.com/watch?v=vH9urukYjMw
 1. Haha, hvor ser han bare kanon ud :D

  Jeg synes ikke rigtigt at jeg kan fange pointen med Spore, om end det da sikkert er sjovt at kunne udvikle sine egne og unikke væsner. Måske jeg lige skulle læse lidt op på det :)

 2. Mystisk. Her skriver den “We’re sorry, this video is no longer available.” til den sidste med junior, selv når jeg går ind på Youtube og vil se den fra din profil.

 3. Det var godt nok mystisk. Der var lidt problemer med videoen da jeg uploadede den. Det tog meget lang tid før den kom op.

  Men jeg ser den altså fint nu :S

  Måske skulle jeg prøve at lave en ny video.

 4. Haha, ja Sporn er ret fucked up :D

  Jeg prøvede forresten at se videoen hvor jeg ikke var logget ind, og så virkede den heller ikke her. Så der må være gået et eller andet galt med den.

Comments are closed.