in spiri.dk, www

spiri.dk – mobil med kommentarer

Jeg opdagede helt tilfældigt at der nu er kommentarer på mobiludgaven af spiri.dk. Det var en ting jeg savnede da jeg oprettede mobilsitetMofuse, men nu er det her (jeg ved rent faktisk ikke hor længe det har været her)!

Det er muligt at se kommentarer og at skrive nye kommentarer. Af en eller anden grund listes kommentarer i omvendt rækkefølge (med nyest øverst), så det skal man lige være opmærksom på hvis man bruger mobilsitet. Jeg har ikke umiddelbart kunne finde en måde at ændre det på. Desuden tyder det på at der er lidt problemer med bogstaver som fx æ, ø og å – men det skyldes nok at jeg har på bloggen bruger ISO-tegnsæt fremfor UTF-8 (noget jeg er lidt træt af, men ikke kan lave om ude nat fucke det hele op).

Desuden har Mofuse gjort deres pro-features gratis for alle. Det betyder bl.a. at man kan opsætte sin egen URL, og det har jeg gjort. spiri.dk – mobil ligger nu på m.spiri.dk (spiri.dk/m viderestiller stadigvæk).

Tilføjet 14:21: En lille ting jeg glemte. Det er ikke muligt at angive ens websiet når man kommenterer fra mobilsitt, men det må man bare leve med :).