in Software

Softwareanbefaling: TeraCopy

Denne uges softwareanbefaling er til Windows. TeraCopy er et gratis program, der erstatter Windows’ standardinterface til kopiering af filer. TeraCopy giver en væsentlig bedre overblik status for kopieringsprocessen, og giver meget mere avancerede muligheder end Windows selv.

TeraCopy overtager automatisk filkopiering når det er installeret. Det indebære at når du kopiere en fil fra en mappe til en anden popper TeraCopy op i stedet for den klassiske Windows-prompt.

TeraCopy tilføjer desuden et punkt til kontekstmenuen i Windows. Når du højreklikker på en fil får du mulighed for, at vælge punktet TeraCopy, som bl.a. giver mulighed for at vælge hvor du vil kopiere/flytte filen til.

Læs mere om TeraCopy på det officielle website.

TeraCopy

Se flere softwareanbefalinger.

  1. Jeg er helt enig Søren, superlækkert program. Fik det selv anbefalet af en kollega for ikke særlig længe siden, og det er helt superb hvis man flytter større mængder data :)

  2. Personligt bruger jeg selv Total Commander i stedet for Windows Stifinder, da jeg elsker funktionen med at kunne se to mapper i samme vindue. Total Commander har samme funktioner som TeraCopy, det er bare sat op på en anden måde, til gengæld koster det så lidt penge, hvis man vil undgå den popup der kommer i starten. :)

Comments are closed.