in Software

Softwareanbefaling: Miro

Ok, jeg indrømmer det. Jeg er doven engang i mellem! Derfor vil jeg i denne uge lade Miro være min softwareanbefaling, og da jeg tidligere har skrevet et temmelig fyldigt indlæg om netop Miro, vil jeg endda være så fræk, at jeg bare vil give jer et link til mit tidligere indlæg. Meget frækt, jeg ed det. Undskyld!

men for at råde bod på min dovenskab, vil jeg dog lige tilføje lidt nyt i dette indlæg.

Siden sidste Miro-indlæg er der bl.a. sket det at NRK har udgivet en TV-serie på nettet vha. BitTorrent, og  samtidig anbefaler de Miro, som det bedste program til at hente programmerne. NRK’s projekt er et rigtig godt eksempel på en del af Miros funktionalitet som jeg ikke kom ind på sidst: BitTorrent-support, og support for BitTorrent-feeds. Du har fx mulighed for at abonnere på NRK’s torrent-feed, og på den måde få hentet alle episoderne gennem Miro.

En anden ting som kan være interessant er, at Miro er begyndt at lave specielle versioner i samarbejde med forskellige videodistributører. Det er for eksempel muligt at hente en speciel Revision3-Miro-afspiller, som indeholder alle feeds fra Rev3. Der er også et par andre partnere.

Se flere softwareanbefalinger.