in Software

Softwareanbefaling: IrfanView

IrfanView er et gratis, simpelt billedredigeringsprogram til Windows. Det er ikke en fuldbolds biledbehandlingsprogram som fx Adobe Photoshop, men det kan klare små ting, såsom at ændre størrelse, og småjusteringer af farver.

Fordelene ved IrfanView fremfor større og mere kraftfulde billedbehandlingsprogrammer er at IrfanView er gratis og kompakt. Det fylder ikke meget at downloade, og tager ikke lang tid at åbne, og det er hurtigt at bruge.

Der findes også nogle plugins til IrfanView, det er dog ikke noget jeg har prøvet at bruge, så det vil jeg lade være med at kommentere yderligere på. Jeg finder programmet yderst brugbart, selv uden brug af plugins, så jeg synes bestemt at det er en anbefaling værdigt, på trods af at jeg ikke har fået prøvet nogle af de tilgængelige plugins.

Så hvis du står og mangler et simpelt og hurtigt billedbehandlingsprogram til Windows, vil jeg klart anbefale dig at give IrfanView en prøvetur!

IrfanView

Se flere softwareanbefalinger.

  1. Kanon program, har af og til brugt derhjemme i privaten. En umiddelbar klar fordel ved Irfanview er at det understøtter batch operationer, så man kan klare større jobs med blot få klik. Smart!

Comments are closed.