in Software

Softwareanbefaling: FileZilla

Hvis du har et website, har du sandsyneligvis også prøvet at bruge en FTP-klient. Personligt foretrækker jeg FileZilla, som er gratis og open source, og findes til Windows, Mac OS og Linux. Og FileZilla er denne ugen softwareanbefaling.

Jeg har kun prøvet FileZilla på Windows, og her er det et fremragende stykke software. Jeg har dog hørt at mange Mac-folk er rigtig glade for Cyberduck.

FileZilla har et ganske logisk og overskueligt interface. Indhold lokalt på din maskine vises til ventre, og indhold på serveren vises til højre. Upload/download kan foregå ved træk-og-slip, enten fra/til venstre til højre side eller fra/til en eksternt vindue (fx et Windows Stifinder-vindue). Det er ligeledes muligt at højre-klikke på en eller flere markerede filer og vælge Upload eller Download. Men nu skal jeg jo ikke skrive en hel brugervejledning, så jeg på hellere stoppe her.

FileZilla

Se flere softwareanbefalinger.

  1. Bruger også selv FileZilla. Det er et genialt stykke software, som er utrolig let at gå til. Vil også anbefale det :)

  2. Ditto her, er også blevet flittig bruger af FileZilla efter min(e) trial(s) til FlashFXP udløb hen af vejen. Super program!

Comments are closed.