in www

Respekt til Jyske Bank

Fornyligt lancerede Jyske Bank deres online TV-kanal jyskebank.tv. Jeg synes at det er et rigtig gennemført og flot site, som indeholder en masse vigtige Web 2.0-elementer. Der er RSS-feeds, mulighed for a tindlejre videoer på eget site og mulighed for at kommenterer. Og de har generelt formået at få værter som gør sig godt på en skærm, så det ikke virker alt for lokal-tv-agtigt.

Den seneste udgave af KommunikationsCast indeholder bl.a. et interview med Gorm Ruge fra Jyske Bank. Han fortæller om bankens ide med TV-kanalen og om deres holdning til nye medier. Og hvilken holdning! Det er fedt at se hvordan de virkelig har forstået hvordan man udnytter www bedst muligt. De har bl.a. indset at det ikke nytter at prøve at tvinge folk til at blive på deres eget site. Således er det fx, som nævnt, muligt at indlejre klip (som jeg har gjort sidst i dette indlæg).

Det er go’ stil Jyske Bank, rigtig go’ stil!

  1. Ingen tvivl om at Jyske har fået en rigtig flot tv-løsning, men jeg synes de har nogle problemer, når de påstår at ville konkurrere med etablerede nyhedsmedier.

    Deres lidet kritiske dækning af deres hegde forening der tabte 800 mio. kr. (svarende til 80% af foreningens værdi) er en joke.

    Når de går ud og plæderer for, at de producerer journalistisk dækning af det finansielle Danmark, så nytter det jo ikke at alle de finansielle medier har denne historie og følger op på den efter der blev stiftet en forening som skal lægge sag an mod jyske. Men jyske har kun dette ene ukritiske indslag hvor Hans Jørgen Larsen (dir. for Jyske Invest) får lov at holde laaaaange enetaler.

Comments are closed.