in Hardware, Personligt, Underholdning

Nyt legetøj

Jeg har fået mig noget nyt legetøj på det sidste. Jeg har fået mig en iPod nano. Den er rigtig lækker. Je ghar Pownce’et om den, så i stedet for at gentage mig selv, smider jeg lige et link.

Derudover har jeg købt min en PlayStation 3! Jeg har efter jeg fik mig et HDTV, overvejet af få mig en HD-konsol. I et stykke tid hællede jeg mest til en Xbox 360 Elite. Jeg var faktisk ret sikker på, at jeg ikke ville have en PS3. Men alligevel endte det med sådan en. Det endelige dødsstød til HD DVD var nok en medvirkende faktor. Jeg har ikke villet have en HD-afspiller før der kun var et format, og da Blu-ray så havde vundet gav de pludselig mening, at få sig en Blu-ray-afspiller – og så ville det jo ikke skade at få en konsol med i købet :).

Og der er sikkert folk der vil sige at der ikke er nogle spil til PS3’eren i forhold til 360øeren. Og det har også været sandt tidligere, men i løbet af 2008 skulle der komme en del fede spil. Og hvis jeg skal være helt ærlig behøver jeg ikke tusindvis af gode spil, så meget gamer jeg ikke. En PS3 – og en 360 – kan bruges til meget andet end at spille.

Indtil videre er jeg rigtig glad for den investering!

PlayStation 3 bundle

My new PlayStation 3 hooked up to my 32" HDTV

  1. Jamen til lykke med det!
    Jeg har selv overvejet at købe en PS3 af sammen grund som dig… Må man spørge hvor du har købt den?

  2. Tilykke med din PS3, jeg vil selv også gerne have sådan en :)

    Fed blog du har dig der, virkelig fedt theme du har fået lavet – er selv lige startet med at blogge men da jeg ikke rigtig har nogle html skills må jeg nøjes med et af de danske themes som nu er til og finde :)

Comments are closed.