in Underholdning, www

Monty Python på YouTube

At der findes klip med Monty Python på YouTube er nok ikke nogen nyhed. Nyt er det dog at der nu ligger officielle klip med Monty Python på YouTube. De skøre englændere har nemlig fået deres egen YouTube-kanal. Klippene er (mediet – YouTube – taget i betragtning) i høj kvalitet, i hvert fald højere end hvad man ofte finder i de uofficielle klip.

Som fan af Monty Python og nem (og lovlig) adgang til underholdning på nettet, synes jeg selvfølgelig at det er rigtig fedt, at se at Cleese & Co. nu tager dette skridt.

I bedste Monty Python-stil er lanceringen sket med en god portion humor, som det ses i introvideoen, som jeg har inkluderet herunder:

YouTube-kanalen bruges også til at opfordre folk til at købe Monty Pythons DVD’er. Som det nævnes på NRKbeta kan det undre at de ikke har taget skridtet videre og tilbudt digitale muligheder for køb. Men det kan jo nå at komme endnu, det er i hvert fald rart at have mulighed for at se klassikere som fx “Lumber Jack Song”, “Black Knight” og “Stoning” (nøj, hvor skal jeg snart have set Life of Brian og The Holy Grail igen!).

Lige nu er antallet af klip lidt begrænset. Men man kan jo håbe at det kommer flere med tiden.

  1. Et godt initiativ!
    Så må vi håbe at der er andre som også får denne idé…
    Har hørt noget om, at Discovery Channel ville offentligøre nogle fsnit af Mythbusters på YouTube, men ved ikke om det blev til noget…

Comments are closed.