11 Comments

 1. Du er ikke alene. Så vidt jeg ved findes GTA4 ikke til pc og det er rigtig rigtig ærgerligt. For jeg gider ikke købe en konsol, som jeg så kan smide ud senere sammen med spillene fordi der kommer nye spil til nye konsoller.

  Men jo, jeg lider sammen med dig.

 2. #Henrik: Nix, det findes ikke til PC. Endnu da. Det udkommer i efteråret, muligvis i oktober, så det er bare med at væbne sig med tålmodighed.

  Jeg har selv ingen konsol, så jeg lider også lidt under at alle dem jeg kender med X360/PS3 sidder og godter sig med deres GTA IV :(

 3. Jeg har ikke hørt noget officielt ord om en PC-version. Men hvis de følger traditionen så skal det nok passe at den kommer til efteråret.

  Men nøj, hvor er jeg glad for min PS3 nu :D
  Hvis jeg bare havde spillet…

 4. Det er sgu latterligt at de kun har trykt 6 mio…

  Det ser ikek ud til at jeg får spillet før næste uge :(
  Det sagde jeg selvfølgelig også i sidste uge, efterhånden begynder jeg sgu at tænke på, om det ikke er en eller anden konspiration mod stakkels mig…

 5. Det er virkelig irriterende når man har set frem til sådan et spil og så ikke kunne få fingerne i det.
  Men du har heldigvis noget at glæde dig til når du endelig får det langet over disken.. Jeg er selv pt. ca. 40% igennem single player delen og der er allerede brugt rigtig mange timer foran konsollen :)

  Desuden er multiplayer delen også rigtig sjov og man kan til stadighed forbløffes over de mange detaljer de har med.

  Smid mig gerne en mail når du har fået spillet og er klar på lidt multiplayer dyst :D

 6. Ja, jeg glæder mig utroligt meget :D Og nu er der et spil på vej i posten til mig! Godt nok fra England, men med lidt held kommer det i løbet af ugen!

  Jeg skal nok lige smide dig en e-mail når jeg får det! :D

 7. Så er pc-versionen annonceret. Rockstar har lige sendt en mail ud hvor de skriver: “Coming to PC November 2008. We are proud to announce that Grand Theft Auto IV will be arriving for the platform it was birthed on this November. Grand Theft Auto IV for the PC will feature everything from the acclaimed original console releases, along with newly expanded multiplayer just for the PC and more.

  Grand Theft Auto IV for the PC debuts on November 18th in North America and on November 21st in Europe. Stay tuned in the coming weeks for more details. http://www.rockstargames.com/IV/” :-D

Comments are closed.