in www

Issuu

Via seneste udgave af KommunikationsCast faldt jeg over Issuu (udtales “issue”), som er et dansk PDF-delings-site. I Kcast beskrives det som YouTube for PDF-dokumenter.

Da jeg i første omgang hørte om Issuu var jeg en smule skeptisk, da jeg forestillede mig at det var en af de forfærdelige PDF-til-flash-dimser, der findes rundt omkring på nettet . Hvilken fremragende beskrivelse – nu ved alle hvad jeg taler om ;).

Jeg blev dog positivt overrasket! For Issuu er bestemt ikke forfærdelig. Issuu er faktisk et rigtig fedt site!

Issuu er et pænt site, det er faktisk rigtig lækkert at se på! Dette gælder også deres PDF-fremviser, som ikke er fyldt med afskyeligt toolsbars, hvilket ellers var noget af det jeg frygtede. Tværtom er det faktisk en rigtig lækker fremviser (skrev jeg lige tværtom?! Så gammel er jeg da ikke :/).

Jeg har her prøvet at inkludere en PDF (ikke en jeg selv har uploadet). Klik på den for at se den i fuld størrelse – og se den fulde fremviser.

Jeg har endnu ikke prøvet at uploade filer selv, men jeg synes at det ser rigtig lækkert ud! Og det bedste af det hele: Det er gratis!

Det er spændende at se et dansk Web 2.0-projekt, som ser ud til at kunne følge med blandt de store. TechCrunch og Webware har begge pæne ting at sige.

  1. Jeg er vild med Issuu, har også prøvet at uploade og det er ret simpelt.

Comments are closed.