in Hardware, Software

iPhone 3G

Så blev det officielt! Steves Jobs’ keynote ved WWDC er ovre og iPhone kommer i en 3G-udgave. Den kommer til Danmark (og mange andre lande) den 11. juli.
UD over 3G før den nye telefon også GPS. Og en brugbart stik til høretelefoner! Jeg mistænker virkelig Apple for bare, at have lavet det lortestik på den gamle, for at de kunne få noget applaus for at lave det om på den nye…

Umiddelbart ser den ganske køn ud, men foreløbig er det bare fotografier af slides. Her er et par stykker fra Engadget: Der er “rigtige” billeder hos Apple.

3G iPhone front

3G iPhone bag

Desværre blev der ikke nævnt noget om MMS, og et er altså for dårligt synes jeg. Det er ikke noget jeg bruger meget, men det bør bare være der. Det er trodsalt på alle andre telefoner. Men det kan selvfølgelig være at det kommer.

 1. Så ærgeligt at den ikke har fået bedre kamera!

  Som du også skriver, så er det ligeledes træls at muligheden for MMS ikke er at finde.

  Gad vide om 3’eren for alvor bliver brugbar og update i forhold til konkurrenterne?!

  Trods alt, håber jeg at jeg har råd til den når den kommer til danmark her den 11..

 2. Ja, du har helt ret i det med kameraet! Det havde været fedt med et bedre + mulighed for at optage video.

  Meeen, jeg må da også indrømme at jeg ikke ville have noget i mod at have en :D

 3. Så er det jo godt at der findes bunkevis af 3. parts software til video optagelse :-) I hvertfald til jailbreakede 1. gen iPhones, så mon ikke det bliver muligt kort efter 3G versionen ryger på gaden.

  Derudover er jeg fuldkommen enig i at kameraet (til stillbilleder) godt måtte have været bedre. Jeg bruger selv mit mobilkamera flittigt, så det er lidt ærgeligt at skulle tage til takke med et 2MP uden AF m.m.

Comments are closed.