in Underholdning, Verden udenfor, www

Improv Everywhere

Jeg er dybt fascineret af Improv Everywhere, som er et amerikansk improvisationsprojekt, eller hvad man skal kalde det. Det handler egentlig ikke om improvasisation som sådan.

Improv Everywhere arrangere forskellige happenings/events, som foregår i al offentlighed, det specielle ved det er, at ingen udover de deltagene ved hvad det er der foregår. Det er der kommet nogle meget spændende og underholdene videoer ud af.

Ved hver event optræder en række såkaldte agenter, som ikke umiddelbart vækker opsigt, og det er med til at give nogle rigtig underholdene reaktioner fra de intetanende tilskuere.

Min klare favorit er “Food Court Musical”, som går ud på at opføre en musical i en cafe i et stormagasin:

Et andet meget populært, og utroligt imponerende projekt er “Frozen Grand Central”, hvor over 200 mennesker “fryser tidenpå Grand Central Station i New York, ved at stå musestille i fem minutter:

“Mobile Desktop” går ud på at medbringe en stationær computer til en Starbucks-butik. Starbucks tilbyder gratis Wi-fi til deres kunder:

Seneste skud på stammen er “Best Game Ever”, som går ud på at forvandle en miniput-baseball-kamp til en Major League-kamp. Her blev der bl.a. samarbejdet med NBC Sports:

Jeg er meget imponeret, over hvor professionelt det kan lade sig gøre, at arrangere sådanne events!

  1. Ja, det er voldsomt imponerende. Ikke mindst at de har kunnet få fat i så mange mennesker, der er så gode til at stå stille!

  2. Det er alt for sjovt det der Søren. Kendte godt lidt til det før, men prøv at forestil dig at stå i en lignende situtaion, hvor alle omkring dig bare stod stille, eller brød ud i en “musical”, midt på en stor plads, eller banegården.
    Ville da være for sygt, men også ret sjovt tror jeg :D

    Geniale videoer :)

  3. Det må være ekstremt surrealistisk! Det kan man også høre på nogle af de kommentarer folk kommer med.

    Men det må samtidig også være en rigtig fed oplevelse :D

Comments are closed.