in Software, Underholdning

I morgen er det GTA-dag

I morgen er det den 29. april. Det betyder – som alle bør vide ;) – at Grand Theft Auto IV bliver udgivet!

Allerede nu vælter det ind med anmeldelser som roser spillet til skyerne. Fx har IGN givet GTA IV 10/10 – det er første gang i 9 år denne topkarakter er blevet uddelt. 1UP gav ligeledes spillet topkarakteren A+.

Der er ligeledes en rækek videoanmeldelser online, bl.a. fra IGN, 1UP/GameVideos.com og GameTrailers.com. Også her er der voldsomt pæne ord at hente.

Og føj for fanden hvor lyder det bare for lækkert! Jeg kan simpelthen ikke vente med at få det proppet i PS3’eren! Og her har vi så problemet… Jeg fik i dag en mail Softxchange om at de desværre ikke kunne levere mit forudbestilte spil til tiden. Jeg troede ellers at jeg var i nogenlunde god tid da jeg forudbestilte den 17. marts – men nej. Jeg prøvede så, lidt for sjov, at bestille spillet hos Coolshop, men jeg er meget sikker på at jeg bestemt heller ikke har nogen chance for at få spillet derfra, men det skader jo ikke at forsøge.

Nu sidder jeg så og overvejer om jeg evt. skal tage ind til byen i morgen, og se om de skulle have et spil til overs i en af butikkerne – det er nok desværre dyrt, jeg nægter at give 550,-, så kommer nok til at vente.

Fuck fuck, hvor kan jeg ikke vente :D.

  1. Det ser ud som om, jeg får noget at glæde mig til :) Jeg (eller rettere min storebror, for jeg er jo stadig under 18 :() forudbestilte det for flere måneder siden, da vi købte vores PS3 :) Og det passer jo meget fint, at jeg skal til tandlæge i Århus samme dag som det udkommer, for så kan man jo lige smutte forbi hente det inden man tager tilbage til Stilling :P

  2. Og så er der os som ingen X360 eller PS3 har :(

    Har længe overvejet at anskaffe mig en PS3, og med GTA IV ude nu så er der bare endnu mere grund til at købe en. En skam at PC versionen er så meget længere undervejs :(

Comments are closed.