in Underholdning, Verden udenfor

Har vi fundet en vinder af HD-krigen?

Warner har valgt Blu-ray som deres eksklusive HD-format, og det har fået HD DVD til at aflyse deres pressekonference ved CES som afholdes i Las Vegas i næste uge (7.-10. januar).

Er dette et tegn på at Blu-ray har vundet? Macrumors har en fin graf der viser hvilke studier der har valgt hvilket format, og her er Blu-ray langt foran. Det ville være skønt med et enkelt format og for min skyld spiller det ingen rolle om det er det ene eller det andet, jeg ved bare at jeg ikke skal have en HD-afspiller før det er fuldstændigt sikkert at der kun er ét format!

 1. Jeg har hele tiden troet på Blu-Ray, og det virker også som om at det er hvad de fleste af de store firmaer tror på. HD DVD giver vist også flere begrænsninger end muligheder! Men ja, man tør sq ikke købe noget udstyr før krigen er over.. Vi vil jo ikke ende ligesom BetaMax folket!

 2. Ja, jeg har også holdt med blu-ray.
  Indtil videre holder jeg mig til DVD, og afventer et mere tydeligt billede af hvordan fremtiden ser ud med blu-ray vs hddvd.

  Må da indrømme at det også lyder mere attraktivt med 25 GB (blu-ray) på en disk imod 15 GB (hddvd)

  Uanset hvad resultatet måtte blive indenfor kort tid, går der dog nok lang tid inden jeg vil købe en maskine der understøtter “vinderformatet”. Jeg klarer mig fint med dvd’er so far.

Comments are closed.

Webmentions

 • Farvel HD DVD — spiri.dk — Søren Hugger Møllers blog 7. januar 2008

  […] 2008 kun er helvanden måned gammel har det allerede været et turbulent år for HD DVD. Først på året meddelte Warner Bros. at de ville udgive eksklusivt på Blu-ray, hvilket førte til at HD DVD-folkene […]