in Hardware, Personligt, Verden udenfor

Unboxing af Sony Ericsson G900

Jeg har købt mig en ny mobiltelefon. En Sony Ericsson G900.

Mit umiddelbare indtryk er at det er en rigtig lækker telefon. Men jeg vil ikke skrive en masse nu, det må vente til jeg har haft lidt mere tid med den. Men jeg regner stærkt med at jeg nok skal skrive noget anmeldelsesagtigt noget på et tidspunkt.

I første omgang er her lige en unboxing-video, som jeg optog da jeg pakkede telefonen ud i dag.

11 Comments

 1. Kan godt lide dine sokker.. :)

  Tillykke med telefonene, den ser vildt lækker ud.

 2. Kanon med en unboxing video! Og jeg kunne ikke undgå at grine lidt med dit meget kontante “Farvel!” i slutningen af videoen :)

  Måske jeg skulle overveje at lave lidt af det samme, for jeg må vist erkende at det snart er tid til ny mobil for mig også – har jo haft min nuværende i relativt lang tid i forhold til hvad jeg plejer at have mine telefoner :)

 3. Det synes jeg du skal, Daniel. jeg synes selv at det er super skægt at se sådanne videoer, ved ikke helt hvorfor, men det er bare et eller andet ved det :)

 4. Jeg har også lidt købt en Sony Ericsson G900. Rigtig dejlig telefon.

 5. Det er en dejlig telefon, men den er godt nok sløv til alt.
  Skal man have en “smart” phone, så køb en iPhone eller en HTC diamond, de er klart overlegne.

  Symbian er efter hånden et gammel slidt system.

 6. @Eriks: Jeg er helt enig i at man kan få en “smartere” telefon. Men det er faktisk noget af det jeg godt kan lide ved den. Den har nogle af de funktioner man ellers kun finder i deciderede smart phones, men den er stadig en “almindelig” mobiltelefon.

Comments are closed.

Webmentions

 • DSHandberg NET » Arkiv » Unboxing af HTC Touch Diamond 20. oktober 2008

  […] billeder her. Jeg havde egentlig planlagt at lave en unboxing video ligesom Søren gjorde da han modtog sin SE G900, men da jeg ikke havde det godt i sidste uge da mobilen ankom, blev det kun til billederne. Og her […]