in Personligt, Verden udenfor

Earth Hour

I dag mellem klokken 20 og 21 er det den såkaldte Earth Hour (websitet er meget ustabilt i skrivende stund). Det går ganske simpelt ud på, at man opfordres til at slukke lyset mellem kl 20 og 21 lokal tid, for at sætte fokus på miljøet. Det handler ikke om at vi alle redder miljøet hvis vi slukker lyset i en time, derimod handler det om den symbolske værdi.

I 2007 holdt man Earth Hour i Sidney, hvor byen slukkede lyset i en time. I år er den en mere verdensomspændende event, som involverer flere byer verden rundt, bl.a. Aalborg. Se en komplet liste over danske kommuner der deltager. Samtidig opfordres private til, at følge trop og slukke lyset.

Jeg regner selv med, at deltage i projektet, og jeg vil også opfordre andre til det. Jeg må indrømme, at jeg nok lader min computer og mit TV være tændt, men jeg skal i hvertfald nok slukke lyset.

Google har i dagens anledning valgt at lade google.dk gå i sort, som det ses på billedet herunder.

Google i sort

DR København har en historie om Earth Hour.

Læs mere om projektet i Danmark.

  1. Støtter også initiativet fuldt ud, og når jeg har fortalt det til folk har de fleste da positivt fortalt at de vil støtte det, selvom de ikke havde hørt om det før. Det er kun godt med et indlæg herfra om Earth Hour, så håber jeg på at flere folk får øjnene op for denne gode sag.

    Støt: Sluk Lyset d.29 Marts: 20-21 :-)

Comments are closed.