in Personligt, spiri.dk, www

Det er nyt!

Jep så blev designet skiftet igen. Version 18 fik dog lov at holde væsentlig længere end gennemsnittet tror jeg. Helt siden juli 1007 2007 (flot, Søren!) (det er hårdt at gå på uni :)).

Jeg har prøvet at lave forsiden lidt anderledes denne gang, men ellers er alt nok nogenlunde ved det gamle. Jeg har fjernet preview-funktionen fra kommentarerne, hvis nogen saner den helt ustyrligt, så sig til. Det kan jo være at jeg lytter.
Det nye design skulle gerne fungere optimalt i fornuftige browsere, og selv i IE6 er det vist brugbart – det var en ting jeg aldrig fik taget mig sammen til at få ordnet ved det gamle design. Det var ikke kønt i IE6.

  1. Det må jeg sige skue, det er skills! Du har haft din side på nettet i 1001 år.. Du må være den første der var på nettet før han/hun blev født :D

  2. Wauw (ikke Vista-wauw, men Wauw-wauw ;)). Det må jeg sq sige, hatten (som jeg ikke har på lige nu) af, det er klart bedre end det gamle :). Jeg kan godt li’, at farverne (hovedsageligt den grønne) ikke er så kraftige, som i det gamle…

    (Hvorfor er det, at jeg bliver ved med være negativ overfor Vista, når jeg selv bruger det??)

  3. Hehe, ja Simon, det hjalp at jeg fik mig en ordentlig skærm, så jeg rent faktisk kan se hvordan farverne ser ud :).

    Den grønne så ikke så skrap ud på min laptop.

  4. Det er sq rigtig lækkert det her.. Lækkert arbejde med skrifttyper, og dejlig simpelt! Skal du ikke have lavet en side med alle dine forskellige designs?

  5. Og det kan jeg så senere konstatere at der er allerede er.. Men i hvert fald lækkert design!

  6. aah ved ikke hvorfor men tænker tilbage til 80’erne ( og lavede kun halvdelen af tiden) når jeg ser på det her design… Herligt at se noget andet end alt det andet der er på nettet :)

Comments are closed.