in Hardware, Software

Den kære iPhone

Så er det på fredag at iPhone 3G bliver sat til salg hos Telia. Og iPhone og Telia er noget, der har kunnet få bølgerne til at gå højt på det sidste. Www har været præget af en generel utilfredshed med Telias abonnement iOn.

Jeg har også her på bloggen skrevet et indlæg om Telia iOn, og jeg indrømmer gerne at det måske ikke var det mest saglige indlæg der er skrevet. Nu skriver jeg så igen, og dette indlæg bliver nok mere en opsamling af hvad der er sket siden sidst.

Der er blevet startet en kampagne, for at få Telia til at tilbyde ubegrænset (dvs. en grænse på 10 GB…) data. Og mens lignende kampagner i Sverige og senest Norge har fået hhv. Telia og Netcom (som begge, som Telia DK, er ejet af TeliaSonera) til at tilbyde kunderne at tilkøbe ubegrænset data, så har Telia i Danmark afvist denne mulighed.

Jeg kan ikke umiddelbart forstå, hvordan en bindingsperiode på kun 6 mdr. forhindre Telia i potentielt at tjene ekstra ved, at tilbyde “ubegrænset” data. Men det er åbenbart Telia-logik.

Mikkel og Katrine fra KommunikationsCast har snakket med Rune Fick Hansen, som er pressechef hos Telia. Her kommer det bl.a. frem, hvorfor Telia har skruet deres abonnement sammen som de har. Det har skabt en livlig diskussion (også på macnyt.dk), som jeg klart vil anbefale folk at deltage i.

Telia er ikke min kop te. Og det skyldes andet end iOn. De har bevist overfor mig på andre måder, at de er et lortefirma. jeg skal have så lidt som muligt med dem at gøre (jeg er faktisk ærgerlig over at have TV gennem Stofa, men det kan jeg desværre ikke gøre så meget ved). Derfor havde jeg ikke købt en iPhone hos dem, uanset hvor gunstigt abonnemntet havde været.

  1. Skal ikke selv ud og have den… Men glæder mig til, at se den i “live” action… Men jeg ser nu det gode i, at prisen er det høj for så ender det måske med, at det ikke er alle og en hver der har den :)

Comments are closed.