in Hardware, Verden udenfor, www

Dansk iPhone hos Telia

Telia får iPhone når den engang kommer til Danmark. CW har en artikel og på telia.dk/iphone er det blevet bekræftet – kort og præcist.

Det er superfedt at det endelig er bekræftet, at den officielt kommer til Damark. Især nu hvor der er meget stærke rygter om en ny generation (med 3G) til WWDC. At Telia så har fået den, kan man mene om hvad man vil (jeg vælger at mene at det er mega ØV! ;))

Tak til Mikker på Twitter.

  1. Ærgeligt at det lige skulle være Telia der løb med teten i første omgang, men mon ikke der er andre selskaber som følger dem inden ret længe. Tror i hvertfald ikke på at Telia får absolut eneret på den mobil, det skulle da lige være i en introduktionsperiode, men ikke meget mere.

    I øvrigt kunne jeg forestille mig at den vil blive hamrende dyr herhjemme da selskaberne kun må binde folk i 6 måneder (12 hvis det er erhverv), hvor de i de andre lande hvor telefonen er blevet solgt, må binde kunderne i helt op til 24 måneder ved køb af telefonen med dertil hørende abonnement.

    Men hva, jeg har min iPhone allerede så jeg er lidt ligeglad :) Det skulle da lige være hvis der kommer den længe rygtede 3G version hen over sommeren, så må jeg vist hellere eje den også.

  2. Jeg synes, det er super lækker, at Telia får iphone… Go Telia.

Comments are closed.

Webmentions

  • zimmik.dk » iPhonen kommer til Danmark 30. maj 2008

    […] Telia har ogsÃ¥ selv bekræftet det, telia.dk/iphone, meget kort og meget præcist. Tak Søren. Tags: 3g, apple, iphone, mobil, […]