in Verden udenfor, www

aNyhed – Digg på dansk!

Jeg er en flittig bruger af det sociale nyhedssite Digg. jeg er rigtig vild med konceptet bag Digg. Men Digg er på engelsk. Det gør mig som sådan ikke noget, men engang i mellem sker der altså også noget her i lille Danmark, som er værd at dele – noget som er skrevet på dansk. Derfor har jeg faktisk savnet en dansk version af Digg, og sørme om aNyhed så ikke dukker op!

aNyhed er ganske simpelt Digg på dansk. Så vidt jeg lige kunne se i kildekoden bygger aNyhed på Pligg, som er et open source CMS som er inspireret af Digg. Sitets funktionalitet er således stortset en kopi af Digg, og det er ikke ment som noget negativt. Tværtimod.

Jeg er altså ret begejstret for aNyhed (selvom jeg ikke synes navnet er det bedste), og jeg har selvfølgelig også oprettet en profil, hvilket jeg da også vil opfordre alle andre danske Digg-fans til at gøre.

Det bliver spændende at se hvordan sitet udvikler sig. Det ser heldigvis ud til at der vil blive slået hårdt ned på snyd o.li., selvom jeg må indrømme at jeg ikke er helt vild med “Tilmeld ikke samtlige af dine blog indlæg men kun de allerbedste!”. Er det ikke bedst at lade andre vurdere hvorvidt ens indlæg er egnede til at blive tilføjet? Personligt bryder jeg mig i hvertfald ikke om folk der indsender historier fra deres egne blogs/websites. Det er vist også nærmest en uskreven regel hos Digg.

Så mangler vi bare, at folkene bag starter deres eget online TV-selskab og starter aNyhednation ;)!

  1. “Så mangler vi bare, at folkene bag starter deres eget online TV-selskab og starter aNyhednation ;)!”

    Du kan bare det der med navne… eller noget i den retning ;)

  2. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However
    I am experiencing problems with your RSS. I don’t know the reason why I am unable to join it. Is there anybody having the same RSS issues? Anyone that knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

Comments are closed.