1. Jeg er enig. YouSee, enten en YouTube-klon eller et “amatør”-firma. Det er ikke et navn jeg i første omgang ville forbinde med TDC. Det gør da heller ikke ret meget ud af at vise, at TDC står bag på deres hjemmeside, et lille i bunden og så deres højre-kollone på søgesiden.

  2. Hvorfor overhovedet skifte navnet ? TDC- kable-tv siger da alt! YouSee er som sagt tro YouTube kopi. Nu de er igang med at rippe amerikanske firmanavne, hvad så med lige at peppe TDC op med et lille i foran? iTDC YouSee, “I’m Jane, you Tarzan.”

  3. TDC skulle ta’ at yde noget service, som man fik det i 70’erne, you see.
    Jeg er lige flyttet og har betalt fuld pris for fuld tv-pakke og internet frem til april …… så sender de mig en regning på 500 kr. på en ekstra tv-pakke, som jeg h a r betalt for!, you see. Nogle kalder det grådighed. Dét selskab / firma er så amerikansk, at der står penge i det ene øje og p i det andet, you see …
    Vi må ikke svigte de danske værdier; Danmark er under stort pres i disse år – på flere områder …… EU vil ad lib tiltage sig noget nær total magt, og indvandringen skal holdes på et mindre niveau, …. af hensyn til vores efterkommere, you see …..

Comments are closed.