in Underholdning, www

Revision3

Jeg har tidligere blogget om tv på nettet. Tidligere har det handlet om diverse softwareløsninger som gør det muligt enten at se live TV, Zattoo, eller on-demand-indhold, Joost. Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke rigtig har gjort stor brug af hverken Zattoo eller Joost på det seneste. Jeg er til gengæld blevet noget nær afhængigt af diverse online shows, som nok også kan kategoriseres som videopodcasts.

En stor del af de shows jeg følger med i kommer fra Revision3, som er et firma som udelukkende producere videoindhold til internettet. Det er nærmest en online TV-kanal. Som Joost er der tale om on-demand-video.

Revision3 fokusere på et “nørdet” publikum, og blandt de shows jeg ser kan bl.a. nævnes Diggnation, som er et show om to mænd, som sidder på en sofa, mens de drikker øl og snakker om tophistorier fra Digg. Det er ofte rigtig underholdende, især hvis de har fået lidt flere øl end hvad godt er.
Systm er et, ret nørdet, gør-det-selv show, hvor værterne arbejder på forskellige projekter, eller undersøger forskellige teknologier.
I den lidt mindre nørdede genre, Web Drifter. Det er ganske enkelt et show som handler om websites. Martin Sargent besøger menneskerne bag forskellige mere eller mindre obskure websites. Martin Sargent er også vært på Infected, som også er et kig værd hvis man har brug for et skud mærkelig humor.

Afandre interessante shows fra Revision3 kan nævnes Tekzilla og The GigaOM Show.