in spiri.dk, www

reinvigorate

Forleden fik jeg en invitation til revingorate private beta. Jeg har tidligere brugt reinvigorate, men så lukkede de pludselig. Men nu er de altså tilbage!

Hvis nogen ikke skulle vide hvad reinvigorate er, kan jeg sige at det er et site som tilbyder statistik over dit website.

reinvigorate.pngTil højre ses et screenshot som viser et eksempel på det nye design. Jeg synes faktisk at det er rigtig godt. Overskueligt og rart at se på. der er masser af forskellige statistikker. Jeg bruger også Google Analytics og jeg synes klart at reinvigorate er bedre. Kvaliteten af statistikerne kan jeg ikke kommentere på, men når det kommer til udseendet vinder reinvigorate klart. UnoEuro tilbyder også deres eget statistiksystem, men jeg vil til enhver tid foretrække reinvigorate eller Googel Analytisc (eller begge).

Hvis i får mulighed for at prøve reinvigorate vil jeg klart anbefale det, det er tæmmelig lækkert. Google Analytics er også et god tredskab, men som nævnt mener jeg at reinvigorate er æstetisk bedre, men det er selvfølgelig en smagssag.