in Personligt, Underholdning, www

Podcast jeg lytter til

Her kommer jeg igen med en list over der podcasts jeg lytter til (og ser).

Jeg må sige at jeg virkelig har taget podcast-mediet til mig, jeg lytter til en del forskellige podcasts, og jeg synes at det er en rigtig god måde at få informationer på – og så er det rart at have noget interessant at lytte til når man kører i tog mellem Aalborg og Vejle (og vice versa).

De podcasts jeg lytter er meget teknologi-centrede, det er nu engang jeg interessere mig for :)

Lyd-podcasts

Jeg lægger ud med en liste over de lyd-podcasts jeg lytter til.

 • Buzz Out Loud – Daglig podcast – mandag-fredag, pga. tidsforskellen, høre jeg dem oftest tirsdag-lørdag. De tre værter (to i øjeblikket pga. barsel, men med regelmæssige gæsteværter), diskuterer dagens teknologi-relaterede nyheder. Rigtig god podcast, med rigtig gode værter.
 • this WEEK in TECH – Ugentlig podcast – søndag/mandag. Leo Laporte er vært for showet som hver uge har forskellige gæster, som alle diskuterer ugens teknologirelaterede begivenheder. Endnu en rigtig god og interessant podcast.
 • Windows Weekly – Ugentlig podcast – fredag/lørdag. Leo Laporte og Paul Thurrott, som driver The Super Site for Windows, diskuterer ugens Windows-relaterede nyheder. Faktisk er det ikke altid Windows-specifikt, ofte diskuteres diverse Microsoft-relaterede begivenheder også.
 • The WordPress Podcast – Svært at definere et tidspunkt, den kommer når den kommer :). Diverse WordPress-relaterede nyheder diskuteres. I hver episode “anmeldes” en række plugins. En rigtig god podcast hvis du bruger WordPress!
 • IGN Games Podcasts – Flere forskellige podcasts, hver ugentlig. Indeholder IGN Game Scoop! som er en vanvittig podcast omhandlende gaming-nyheder. jeg er ikke den store gamer, men jeg elsker Game Scoop!, værterne er simpelthen superfede, de er ved hvad de snakker om (når det omhandler spil), og har sindsyg humor! I IGN is AFK sættes fokus på et bestemt gaming-relateret emne, som diskuteres grundigt, afhængigt af emnet kan denne podcast også være rigtig spændende, Game Scoop-værterne er også nogle gange med i denne, hvilket sikre uhæmmede latterudbrud på de mest mystiske tidspunkter! Wii-k in review omhandler udelukkende Nintendos Wii-konsol, jeg lytter ikke til denne podcast, men det er også i det samme feed. Alle disse podcasts findes i feedet “Videogame Audio Podcast”.

Video-podcasts

Her følger de video-podcasts jeg ser

 • dl.tv – Udkommer to gange ugentligt – tirsdag og torsdag, onsdag og fredag dk-tid. Video podcast omhandlende teknologi. Værterne diskuterer teknologi-nyheder og besvare spørgsmål fra seerne.
 • Cranky Geeks – Ugentlig podcast – onsdag (torsdag dk). John C. Dvorak (aka dvorak.org/blog) har gæster i studiet. Ugens teknologi-relaterede nyheder diskuteres.
 • Diggnation – ugentlig lørdag (søndag dk) for betalende medlemmer, tirsdag (onsdag dk) for andre. Teknologi-relaterede tophistorier fra Digg diskuteres af Kevin Rose (Diggs fader) og Alex Albrecht. Ud over at diskutere historierne, konsumerer de to værter også store mængder øl i løbet af showet.

Det var vist det! Det virker måske som om mange af mine podcasts omhandler det samme, og det er da også korrekt. Men det er altid godt at få forskellige syn på tingene, og de har hver deres charme :).

Comments are closed.

Webmentions

 • MagaBoco — spiri.dk — Blog og personligt site for Søren Hugger Møller 25. april 2007

  […] har tidligere postet en liste over podcasts jeg lytter til. Efter jeg postede dette indlæg opdagede jeg, via Karin Høgh, […]

 • Layoutet i ZENcast Organizer er fugly — spiri.dk — Blog og personligt site for Søren Hugger Møller 25. april 2007

  […] tidligere nævnt lytter jeg til en del forskellige podcasts, og da jeg har en Creative musikafspiller (som jeg dog […]