in Software, Underholdning, www

LiveStation – Live P2P-TV

LiveStation er endnu et internet-tv-projekt, modsat fx Joost satser LiveStation, som Zattoo, dog på live-tv fremfor On Demand-indhold.

Det ser ud til at være et ganske spændende projekt, jeg har dog ikke helt gennemskuet hvordan det kommer til at fungere. Jeg nævnte Zattoo, som gør lidt af det samme. Problemet med deres koncept er at de tilbyderforholdsvis få kanaler, i Danmark er det fx kun DR2, DR2 og TV 2 + nogle udenlandske. LiveStation bliver rigtig spændende hvis det tilbyder en større vifte af kanaler – hvis det sker vil det dog næppe blive gratis.

Rundt omkring på nettet er LiveStation blevet præsenteret som et Microsoft-produkt. Ifølge en kommentar hos TechCrunch er det dog ikke tilfældet, der anvendes blot Microsoft-teknologier.

Der er blevet frigivet en kort video som fortæller lidt om projektet:

  1. Interessant, jeg har selv ledt efter noget lignende dette, da jeg ikke kunne få Democracy-programmet til at fungere – tak for tippet!

    -Brian

  2. I øvrigt..
    Jeg har signet op til LiveStation, har du en idé om hvor længe jeg kan regne med at skulle vente?

  3. Jeg har faktisk ikke selv tilmeldt mig. Det kunne egentlig være at jeg skulle se at få gjort det :D

Comments are closed.

Webmentions

  • IP, TV, computer 14. juli 2007

    […] fandt et blog indlæg her. Der omhandlede, Zattoo og LiveStation. Jeg kunne ikke fÃ¥ adgang til LiveStation, endnu, men jeg […]