in Personligt, Verden udenfor

Jehovas Vidner kom forbi…

Jeg har lige haft besøg af Jehovas Vidner. Det var en speciel oplevelse. Det er utroligt så meget der skal til før de forstår at man ikke er interesseret i at høre på dem. Det var faktisk ret generende. Om folk er med i JV er sådan set deres egen sag, og det brokker jeg mig heller ikke over. Men at de kommer og banker på min dør, for nærmest at genere mig, det synes jeg sgu er noget svineri. Jeg tror først, at det var da jeg tredje gang sagde, at jeg ikke var interesseret, at de lod mig slippe.

hvis jeg var interesseret i at være medlem af JV, skulle jeg nok selv kontakte dem. Jeg har absolut ingen interesse i JV, og deres absurde “rekruteringsforsøg”, har da ikke på nogen måde stillet dem i et mere positivt lys…

  1. Jeg har oplevet nøjagtigt det samme som dig der hvor jeg boede før.. Og de blev også ved og ved og ved, indtil man nærmest lukkede døren i.. Virker lidt som sælgeren i den irriterende butik!

  2. Synes det er skræmmende så uintelligente mange af dem jeg har mødt virker. De virker jo direkte hjernevaskede. Der kom også en hen til mig og spurgte om jeg ville have hendes blad. Vagttårnet tror jeg det hedder. Da jeg pænt takkede nej, begyndte hun at spørge hvorfor.. JA FOR IKKE AT ENDE SOM DIG! Undskyld for det sure opstød, men en ting er irriterende folk der opsøger en på gaden. Fred med dem. En anden er folk der ikke forstår en afvisning!

  3. Helt enig Kasper. Det er helt utroligt, så ivrige de er for at genere folk. Jeg skulle nok bare have bedt dem om at skride, men synes alligevel ikke helt at jeg kunne tillade mig det, og så var det jo svært at få et ord indført…

Comments are closed.